Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedövar smärtan

Mina ben skakar, hoppar upp och ner.
Min andning sviker trots att benen inte viker.
Mitt huvud slängs åt alla håll och jag mister alla kontroll.
Ljuden ekar och förståndet försvinner i dessa lekar.
En här, två där och fyra till, bara en till, en sista.
Imorgon lär jag må skit men inatt hjälper det, inatt bedövas allt med ett skrik.




Fri vers (Fri form) av NathalieS
Läst 624 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-24 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NathalieS
NathalieS