Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

Vi har aldrig berättat för varandra, aldrig pratat om det.
Ingen vet, knappt vi själva heller.
Det är förbjudet, därför stannar det här.
Blickar och leenden skriker ut våra känslor och ingen kan undgå att se att jag är kär.




Fri vers (Fri form) av NathalieS
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-03 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NathalieS
NathalieS