Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är Jag?

jag vill veta
betyder jag någonting
Är jag någonting
Vad isåfall?

Jag vill veta
Är jag en elev
Eller en människa
Vad är jag?

Jag vill veta
Är jag en tanke
Eller ett häftstift
på din stol?

Jag vill veta
min existens
Finns jag överhuvudtaget
Eller är jag bortom
Realismen

Jag bara undrar
Vad är jag
för dig?




Fri vers av Malin Johansson
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-31 23:50



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
är du "den jag inte får röra den jag inte får se" men som ger en inblick i sina tankar o känslor...o det är fint

2004-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.