Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset i mina ögon

kom
ta mina ögon
de är fulla av
liv och ljus
kom
ta mina händer
de är fulla av
kraft

mina fötter
är fulla av dans
kom
dansa med mig
genom de spegelklädda salarna
över de marmorsvarta golven

var inte rädd
mitt hjärta är fullt av
kärlek




Fri vers av Aisha VIP
Läst 772 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-04 10:34



Bookmark and Share


    Panta rei
Vackert och livsbejakande! Blir glad av att läsa detta. :-)
2006-10-10

    Agneta VIP
helt underbar!!!
2006-04-11

  Manal
va vackert, påminner mig om en text jag själv har skrivit. Hoppas man alltid är full av liv
2006-04-05

  Albert
du är underbar!
du har den goda kärleken
du är en som älskar...
vi är flera här på poeter.se, har jag sett
2006-04-04

  Nils Sondefors
Aisha, du skriver underbara dikter!
Finstämda, ömsinta och poetiska med ett sådant vackert språk.
(Denna vackra dikt bokmärker jag på stört!)
2006-04-04

  Tassan
Å vad livsbejakande! Precis så här vill man ju känna om sig själv.. Härligt!
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP