Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, utsikt över siljan från mitt rum


Hemma igen

 

så skönt att vara hemma

efter några dagar

på stiftsgården i Rättvik

 

många nya ansikten

har jag mött när vi tre kyrkvärdar

från vår församling

varit på kyrkvärdskurs

 

en mycket bra och lärorik kurs

fina rum rent och snyggt

vi hade egna rum med dusch

det fanns teve på rummen

 

mat var det flera gånger om dagen

god mat mycket mat

både för och eftermiddags kaffe

 

sova borta har jag svårt för

sängen var skön

det hjälpte inte mycket

sov inte mycket sista natten

den första gick bättre

 

i natt har jag sovit gott

i min egen säng

i min ullbädd

 

jag vaknade strax efter klockan tre

att radion satte i gång

jag vet att den stängde av sig

automatiskt i går kväll

 

jag kanske satte igång den

i sömnen

eller så var någon här

satte i gång den

någon som vakar över mig

min skyddsängel

 

 

anits 20 oktober 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-20 09:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fin bild!
2014-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Inget går upp mot den egna sängen.
Egen härd är guld värd, borta bra men hemma bäst o s v.
Även jag föredrar att sussa hemma. Är så oerhört tacksam för min vrå av världen.
2014-10-25

  Bibbi VIP
"Borta bra men hemma bäst"
2014-10-24

  Fem hjärtan VIP
Du skriver så mjukt och fint ett nöje att läsa! .. Borta bra men egen säng är bäst! :)
2014-10-24

  Ljusletaren
Givande med nya möten och nya omgivningar *sant* /kram
2014-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt att träffa andra, men du har rätt i att den egna sängen är ändå bäst...
2014-10-21

    ej medlem längre
Tack Stina för att vi får följa dig!
2014-10-20

  ULJO
Tack för att du delar med dig av dina eskapader. Gott att ta del av
2014-10-20

    Dan Myrbeck
Oftast är det ju tvärt om, att man
sover sämst första natten.
2014-10-20

  Eva Helene VIP
Så fint detta och tack för den fina bilden! Och visst har du en skyddsängel.
2014-10-20

  Lars Hedlin
Välkommen hem! Kram
2014-10-20

    Birgersdotter VIP
Tycker om dina fina berättelser om ditt liv...Bra du hade en fin kurs.
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP