Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Do something really mad!

I want to do something really mad

Take a slow boat to China perhaps!

 

Or just travel in every direction

Don or do!? Well we will see

 

Consider all options, going to the sea

Perhaps someone wants to join me?

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-20 10:37



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Låter spännande.. ;)
2014-10-21

  Teresia Ridell
Så känner man verkligen ibland;)
2014-10-20

    Dan Myrbeck
Göra något galet är en bra idé,
åka "outside the box".
2014-10-20

    ej medlem längre
När går båten.?
2014-10-20

  Angel of love
Jag åker gärna till Kina igen.
Ibland måste man göra som man vill ;)
2014-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Den fria tanken kanske landar någonstans.
2014-10-20

  louisegirl
Ja så känner man ibland ;)
Fint förmedlat!
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin