Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Låt oss älska in i evigheten!

Så vilar vi varmt intill livets rot

Berusar oss vackert i lustars rus

 

Stillar vårt sinne i evig värme

Allt omger oss i passionens heta låga

 

Låt oss älska in i evigheten

Låt oss leva ut det vi så gärna vill

 

Omslutna i naken omfamning dansar vi

Berikar oss med varandra skönt och vackert




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 456 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-20 10:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Alltid passionen nära i dina ord.
2014-10-21

    Mia Sedvall
Vacker känsla Lars..
Fin!
2014-10-21

  Carina Bendix
Mycket vackert skrivet.
2014-10-21

  Connie
Passionerat hett, får känslorna i gungning!
2014-10-21

    prima donna
finemang! bara de två första raderna är som en hel dikt!
2014-10-20

  ULJO
Ljuvligt att läsa
2014-10-20

  Teresia Ridell
Brinnande hett och vackert !
2014-10-20

  Rozsi.kovacs

hett o passionerat i en fin o härlig
tappning bravo lars
2014-10-20

    Dan Myrbeck
Mycket vacker!
2014-10-20

    ej medlem längre
Sensuellt!
2014-10-20

    ej medlem längre
Ja hettan bränner.
2014-10-20

  Tobias Haglund
Ursäktar ordleken i förväg men kommentaren på texten är: hett. :)
2014-10-20

  Angel of love
Vilken hetta vilken underbar känsla du förmedlar.
2014-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!
2014-10-20

  louisegirl
Så varmt, ömt och fint skrivet..
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin