Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herren och jag

 

 

Din nåd Herre

ger mig lugn.

 

Bön till Herren

ger mig kontakt

med det eviga.

 

Herren är stor

jag som liten

ändå ser Han mig.

 

Det är stort!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-20 11:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är stort...
2014-10-21

  Bibbi VIP
Amen!
2014-10-21

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-10-20

    ej medlem längre
Mycket fint!
2014-10-20

  louisegirl
Så fint skrivet!
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP