Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag känner inte längre för att ringa dig
Jag vill inte att du ska ta på mig
Jag har slutat sakna dig

Här står jag
dansandes till musiken

Jag trodde aldrig att den skulle få mig
att tänka på någonting annat än dig

Tickandet har återupplivat mig




Fri vers av IsabellaMaria
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-20 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabellaMaria