Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förutom våra ensamma själar

Eftermiddagen med mitt vita halvfyllda
Och mitt vatten
Med mina toner
Som inte är mina
Tänker jag på dig
Jag längtar så efter dig
När vi ses
Lovar jag dig
Att jag ska säga dig allt det där jag aldrig sa
Och aldrig klandra dig för andras misstag
Bara ge
Och ge
Som om jag inte hade någonting att förlora
Har vi någonsin det
Förutom våra ensamma själar




Fri vers av IsabellaMaria
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-06 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabellaMaria