Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i rosmarinens arom

Du sa
Jag kan inte bo här
I detta omfång av kapitalism

Jag söker mig längre och längre bort ifrån det ytliga

Du sa
Matlagning är min passion
Matlagning är poesi

Jag söker i rosmarinens arom efter svaren
Finner jag dig där?

Du sa
Jag förlät henne aldrig
Hon slet ut mitt hjärta
Klandrar jag henne mer och mer för varje dag som tiden sveper?

Du sa
Jag ska hälsa på dig snart

Jag väntar
Jag läser Kallifatides
Jag skriver

Du sa
Svenska blir aldrig mitt språk

Du skriver dina egna sagor
På ditt språk
Om Alkinos
Om din kärlek

Älskade konstnär
Sedan när är det en konst att visa kärlek
Genom nedskrivna ord




Fri vers av IsabellaMaria
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-19 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabellaMaria