Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en väg ut ur kaos. Ett steg i taget.


Kaos: tur och retur

Jag har besökt kaos
irrat i urslemmet
blind och hudlös
full av självhat

men nu är det slut med det

Ett steg i taget
rak i ryggen
med ny balans
går jag vidare





Fri vers av desperado
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-04-28 13:26



Bookmark and Share


    Louvisa
och du gör det bra!

Bra diktat om svårt ämne
gillar sista strofen bäst
2006-05-03

  Casbah* VIP
ja gå vidare är bra att göra. fin inledning
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado