Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Låt ljuset sprida sig!

Låt värmen genomsyra vardagen

Sänd en tanke till dem som kanske har det svårare

Låt ljuset sprida sig inom varje cell

Känn hur vi är sammanlänkade i en enda existens

 

TA hand om er vackra själar varm kram......<3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 451 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-21 10:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hjärtvärme andas till
in
2014-10-25

    prima donna
Gulligt! Ta hand om dig också!
2014-10-22

  WyS VIP
Fin förmedling med omtanke och kärlek!
2014-10-22

  Angel of love
Varm kram till dig med. <3
2014-10-22

  Connie
Varma sköna ord, tack för dem!
2014-10-22

  Chawa VIP
Här sprids ljus till var och en - och så sant är vi sammanlänkade i en enda existens! Fint!
2014-10-22

  Carina Bendix
Tack för en jättefin och upplyftande text. :) Kram
2014-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om dina uppmuntrande små dikter...de behövs...tack!
2014-10-21

  Lindha W Gustavsson
Mycket mycket bra, gillas!
2014-10-21

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet, oberoende av religion och politik.
2014-10-21

  Teresia Ridell
Så varmt och vackert...och jag tar till mig denna styrkan, jag behöver den mer än någonsin..
Kram
2014-10-21

    ej medlem längre
Dina ord går rätt in i hjärtat.
2014-10-21

  Anna Nickolausson
utstrålar värme
2014-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2014-10-21

    Birgersdotter VIP
Varmt vackert och underbart
2014-10-21

  louisegirl
Med värme och ömhet, förmedlar du dina fina ord..Kram
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin