Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden på google!


An Orange in disguise!

An Orange in disguise

Like an apple green and moist

 

Inside orange red and like the sun

Fruits of life tasting nice

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 176 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-21 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet smakar gott:)
2014-10-24

    prima donna
Som bananer och päron ;)
2014-10-22

    ADI Nehlin
mmm, tyckte om
2014-10-22

  Angel of love
Man vet aldrig vad som finns bakom...:)
2014-10-22

  Ingrid Trolle
Alltid öppet för
överraskningar
2014-10-21

    Dan Myrbeck
Är något annat än man
kan (ban)ana!
2014-10-21

  Teresia Ridell
Läckert.., fin symbolik du fångar här.
2014-10-21

    ej medlem längre
Skenet bedrar ibland...
2014-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Man vet aldrig vad som finns innanför skalet!
2014-10-21

  louisegirl
Så härligt fint..
Gillar!
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin