Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det fanns en tid då jag kunde skriva

det fanns en tid då orden flög ur
mitt sinne som fåglar i flykt 

men nu är de fängslade
som en näktergal i en gyllene bur

hindarna som en gång flög
över backens krön i mitt inre
har jagats till skogens rand

och jag kan inte låta bli att undra

allt det vackra, allt det oskyldiga
vart tog det vägen?




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-21 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att skriva att det känns igen känns lite... klyschigt. men ändå. det känns igen.
2014-11-22

  tildam
detta känns igen. tack!
2014-11-10

    ej medlem längre
Tycker nog orden verkar finnas där.
Fint.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought