Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans gång

Hon sträckte ut sina händer mot honom
Men endast spåren kunde hon nå
Av hans gång
En vind där han gått

Hon hällde vinden i sina kläder
Tryckte dess ömma kant mot sin kropp
Så den virvlade mot hennes hud

Hon ville lägga sig naken i spåren av hans väsen
I vindens öppna drag
Så att gräset dansade

Detta var hennes sång!
Hans steg och hans gång







































I








Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-21 23:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi om människors möten - eller förväntan om ...
2014-12-11

  Ronny Berk
vacker poesi om människors möten - eller förväntan om ...
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP