Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spräckt

Enslig som myggen. Blodutgjutelse. Litet men starkt. Bedövande vackert i urskog. På samma gång behövande.
Näringen. Som klättrar längs mina vener och ger mig.
Och fåglarna. Larverna. Stacken. Allt overkligt.
Plötsligt spräckt. Det overkligt helgjutna.
Bara jorden intill jordens fäste finns numera.
Tornadorna bortskrapade. Betongbältet sedan länge förlöst.
Ja, allt gav vika.
Samtidigt hör jag surret. Samma försvinnande läte. Som förr.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-05 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP