Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hund


I natten och morgonkvistens timma

jag har sömnbrist.
och smeker dig intensivt mot bröstkorgen.
som om det gällde livet.
som om du var utan hår.
och oerhörd.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-26 04:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP