Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekland

Drömvärld, lekvärld , isande isolat

Hur djupt kan du komma?

Hur många blommor kan du plocka
på undrens färd?

I din egen värld

Vad är det som pockar och svider?
som glider och kvider

Rinner
Läcker
Täcker

Själens frusna sorg

Som inte förstår det där
Inte kan nå det där




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-21 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP