Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I brist på annat :)


Bacillusker



En enögd bacill

Sjöng lika illa som en sill


Han gnällde och skrek

\"varför är jag så vek?\"


Pencillinet det kom

och gjorde precis tvärtom


Han kunde sjunga som en svala

och som tuppen gala


Åt bacillen han skratta´

\"Du sjunger värre än en kratta!\"


Bacillen blev arg

Slet i pencillinet som en varg


Pencillinet det dog

Jag är förkyld, nu får de va´nog!




Övriga genrer av Deddis
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-04-04 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis