Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa mig kär,på låtsas,såhär;



Dans tillsammans, tvåsam pakt
du och jag i långsam takt


Svep med mig i en härlig dans
där jag tappar vett och sans


Bryr mig inte om romantik
be mig söta, rara; kom hit


In i din famn, gör mig varm
tryckas mjukt mot barm


Vi är här, bara här, förstås
inget jag, eller du, bara oss




Övriga genrer av Deddis
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-10 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis