Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du står där och jag, ja jag står här borta..



kanske lägga en hand på axeln

sluta slösa bort händer


kanske säga det jag tänker

ord är för värdefulla för att hållas inne



ta dig i kragen

fast du är ju blyg, förstås


jag vill inte be om en kram

agera för fan



jag står där

du står här


varje dag

vid parkeringen



varje dag

blickar möts


varje dag

ensam, frustrerad



hur är mitt val?





Övriga genrer av Deddis
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-02 21:34



Bookmark and Share


  erkki
Ett litet leende kanske. En sekund.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis