Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska ursäkter


en kort sekund

att tänka högt



allting blir som ogjort


trots all ilska

alla lögner och svek


är det möjligt




Övriga genrer av Deddis
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-16 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis