Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots sorg och saknad



Du älskade naturlivet

och havet var din passion




Båten blev er nya dröm

och även er mardröm




Du gick ifrån oss för hastigt

och kommer aldrig mer igen




Det enda vi har är minnen

och våra hjärtan är fyllda med kärlek







Fri vers av Deddis
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 15:43



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sorgset, vackert o ömsint.
2008-08-07

  Junia VIP
Vackert, sorgligt, smärtsamt... kärleksandande
2008-08-07

  Rude Billy
vackert om sorg
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis