Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarflimmer


Det är inte alltid

man hittar

röda rosor i en trädgård




Övriga genrer av Deddis
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 11:43



Bookmark and Share


  Just Emotions
så sant o såååå bra!!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis