Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natthand





sitter du
i handen





natthanden





du vackra
duva


i silvervitsblå






i handen vilken bär
åsen


åser du
stenarna





vilka är lagda i rösen


hör du
rösterna





mumla historien


in i
frid






ser du
björkarna




släppa bladregnsorden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-22 16:36



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fridfull
2014-10-23

  Lars Hedlin
Så fint
2014-10-23

    ej medlem längre
Andlöst vacker är din poesi ....
2014-10-23

  Änglaögon
Jag är mållös, andlöst fint.
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser