Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag vill ha

Jag vill ha stillhet
Stilla
Helt stilla

Jag vill ha ensamhet
Ensam
Helt ensam

Jag vill ha kärlek
Kärlek
Hel kärlek



Det blir aldrig stilla

Det blir aldrig ensamt

Det blir aldrig kärlek





Fri vers av dreamboat
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-22 18:51



Bookmark and Share


  dreamboat
Jo. Men kärlek är sällan stilla, och många skräms av ensamhet,så det blir aldrig riktigt bra....: )
2014-10-25

  Elisabeth H
Så det blir aldrig något?
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

dreamboat
dreamboat