Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna


Det sjuka smittar
Det goda tror
Barnsligt och naivt
precis så som det var menat att vara
Rent. Ärligt.
Men vakna
För människan är sjuk
Och det sjuka smittar




Fri vers av dreamboat
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-08 07:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är ond.

2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

dreamboat
dreamboat