Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har hänt något med mina ögon




Är det där det märks..
I mina ögon?
Att orden var tomma
Att allt var en lögn
Att pilarna tog..
Dom var så vackra
Och jag var så stolt
Dom lyste och levde

Men inte nu
Känner inte igen
Mina ögon har slocknat




Fri vers av dreamboat
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-05 22:11



Bookmark and Share


  Järnkatten
Känner igen känslan, dina ord biter...
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

dreamboat
dreamboat