Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte svara

Nu ringer du igen
Vill inte svara
Har så mycket att säga dig
Med vill inte svara

För du förstår inte mig
Hur jag än försöker
Förstår du inte mig
Hur kan du inte förstå

Och om du inte förstår
Varför ska vi då prata
Har så mycket att säga dig
Men vill inte svara

För jag orkar inte med
Att du inte förstår
Har så mycket att säga dig
Men vill inte svara




Fri vers av dreamboat
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-20 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamboat
dreamboat