Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilarna tog

Allteftersom pilarna tog
Rann det ut
Sakta sakta
Glädjen
Gnistan
Lusten
Det rann så sakta
Att det inte märktes
Förrän det var borta




Fri vers av dreamboat
Läst 247 gånger
Publicerad 2014-12-01 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamboat
dreamboat