Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 steg i det blå

kulörta ljus och lyktor
men jord är alltid mull
jag är alltid nykter
förutom när jag är full

genom världens brus det stiger
sorlet från lidande barn
men jag ligger kvar och kvider
fast i självhatets garn




Bunden vers (Rim) av Onders
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-22 20:57



Bookmark and Share


  Onders
bah. vag likhet på sin höjd. han har stulit min image, den pajazzon.
2016-10-14

  SatansSon VIP
tror jag rätt om jag tror att din porträttbild föreställer rasputin?
2016-03-14

    Svarte Petter
Yes box, samma här. Förutom när jag är mull, full och börjar gå i rull samtidigt.
2014-10-24

    ej medlem längre
Och?
2014-10-22

  Engel
Oemotsäglig logik.
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders