Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUNDE INTE FÖRSTÅ






Fjärde klass

Dagens första lektion

En klasskamrat saknades


Han kommer att vara hemma några dagar

sade läraren

Han är ledsen

Hans far dog igår



Kunde inte förstå


Har man ingen far

behöver man ju inte vara rädd














Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-10-23 08:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-27

  Teresia Ridell
Synnerligen starkt och smärtsamt.
2014-10-27

  Tobias Haglund
Fruktansvärt berörande. Jag var helt på villovägar när slutet kom, så det tog extra hårt. Bra gjort!
2014-10-25

  Lehva VIP
Oj. Den tog. Så sorgligt...att känna så.

2014-10-25

  Lars Hedlin
Så bra framfört!
2014-10-24

    Tommy M
Förnämligt skrivet. Den återhållsamma sakligheten gör att bråddjupen öppnar desto mer. Man tror att det är självupplevt - men hoppas att det inte är det. Hursomhelst gestaltas en stark mänsklig erfarenhet.
2014-10-24

  ~Snöflinga~
Så väl och tydligt du förmedlar känslan även för oss som inte varit i samma sits <3
2014-10-24

  Åsa Njunjes
Oj den gjorde ont i hjärtat.
2014-10-24

  ULJO
Berörs djupt
2014-10-23

  Maj-Lis VIP
Berörande att läsa
2014-10-23

  bittemi VIP
Som barn utgår man från sin egen verklighet. Starkt!
2014-10-23

    Dan Myrbeck
Stark, berörande text.
2014-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Man tänker ju alltid utifrån sej själv...
även barnen...dina ord berör...
2014-10-23

  louisegirl
Berör..<3.
Jättebra skrivet och förmedlat!
2014-10-23

    ej medlem längre
Ett barns logiska sätt att tänka...
2014-10-23

  Anya VIP
Less is more...är en skicklig författares riktlinje. du behöver inte förklara din text...man förstår ändå. Mycket bra... Sedan kanske inte alla förstår men så är det alltid.
2014-10-23

  stig wikman
Känslosamt , Marita.
Och bra .

Och kram till dej.
2014-10-23

  Per "Läsaren" Sörqvist
åh så berörande och igenkännande
2014-10-23

  Lars Hedlin
Mycket bra i känsla och inlevelse!
2014-10-23

    ej medlem längre
Du skriver med känsla, verkligen
Sista raderna berör ...
2014-10-23

  Ljusletaren
Får inte heller ihop slutet!
Att förstå vad en sorg för en liten person kan vara svårt/ kram
2014-10-23

  Johan Strömstedt
Om man inte begriper så måste man fråga. Får inte ihop slutet.
2014-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
En text som talar till hjärtat. Som verkligen förstår innebörden.
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP