Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från google!


River sårad öm hud!

River sårad öm hud

Bit för bit sliter jag av slamsor

 

Känslorna trubbade fadda

Lusten utgår tynar bort

 

Byter glädje mot avsky och hat

Spottar på ditt ansikte slår dig blodig

 

Men framför mig står ingen bara tomhet

Intensivt stirrar jag på min egen spegelbild……




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-23 09:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och berörande skaldat!
2014-10-30

  Lena Själsöga Keijser
många
lever så

du förmedlar bilden starkt
2014-10-25

    ej medlem längre
Så ruggigt, vilka känslor du förmedlar, mycket bra skrivet.
2014-10-24

  Fjäderpennan
Personliga tankar du lyckats förmedla bra.....
2014-10-24

  Angel of love
Kram
2014-10-24

  Carina Bendix
Oj, vad starkt. Hoppas den känslan gick över snabbt och att du mår bättre nu. Kram
2014-10-23

  Teresia Ridell
Starkt, igenkännande känsla..
Kram !
2014-10-23

  Ingrid Trolle
Intensivt
starkt
sorgligt
2014-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra beskrivet...berör...
2014-10-23

    Dan Myrbeck
Stark, bra text.
2014-10-23

    ej medlem längre
Oj...stark !
2014-10-23

  louisegirl
Stark och berörande..<3

2014-10-23

    ej medlem längre
Naket och starkt.
2014-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark text skriven i vredesmod! Var inte så hård mot dig själv, min vän!
2014-10-23

  Marita Ohlquist VIP
Starkt det här!
Hoppas det är tillfälligt och snart går över.
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin