Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Du välkomnar smärtan!

Du välkomnar smärtan när jag sliter och drar ditt hår

Rytmiskt dansar vi i en het dans vilt men med balans

 

Finns inga hinder finns ingen ånger

Just do it like memos

 

Varsamt går vi igenom hela ”Kama Sutra”

Stillar sedan efterdyningen i en omfamning och kyss

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 244 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-23 09:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och känslosamt skaldat!
2014-10-30

    ej medlem längre
'Brinnande fint.
2014-10-24

  Angel of love
Kama Sutra är vackert och hett. Precis som din text.
2014-10-24

  Carina Bendix
Sensuellt och hot. ;)
2014-10-23

  Teresia Ridell
Brännande vackert...
2014-10-23

    Dan Myrbeck
Smärta blir njutning ...
2014-10-23

    ej medlem längre
Gillas !

Hot, hot, hot ?
2014-10-23

  louisegirl
Oj, så hett..;)
Fint förmedlat!
2014-10-23

    ej medlem längre
Vilka känslostormar!
2014-10-23

    ej medlem längre
Hetta!!
2014-10-23

  Marita Ohlquist VIP
Positiv nyfikenhet på variation och förnyelse.
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin