Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Vem kan säga nej till en Ängel!

Ovan för mig lyser det av röd orange

Ljuset täcker min nakna kropp

 

Stilla till ro i natten vilar jag varmt

Tyst vaggas jag till nuets insikter

 

Hör bara ljudet av min egen andning

Drömmen tar mig sedan till härliga äventyr

 

Trär på mig känslan varsamt

Klär mig vackert i ett varmt leende

 

Mitt emot mig står du vackra nymf

Med genomskinlig skrud och ögon som brinner

 

Jag ler varmt tillbaka

Sedan smakar vi varandras kyss

 

Med bedjande blick ber du om mer

Och vem kan säga nej till en Ängel!

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 312 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-23 10:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet!
2014-10-30

  Lindha W Gustavsson
Vackert och varmt ordat. vackert foto
2014-10-26

  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker text!
2014-10-24

    ej medlem längre
Så fint skaldat,
2014-10-24

  Fjäderpennan
Fint skrivet....
2014-10-24

  Angel of love
Vackert och skön text.
2014-10-24

  Carina Bendix
Mycket vackert och behagligt att läsa. Fint skrivet. :)
2014-10-23

  Teresia Ridell
Livsbejakande... Gillas !
2014-10-23

  Ingrid Trolle
Fint
2014-10-23

  Tanja H
Vackert!
2014-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart varm och fin dröm...
2014-10-23

    Dan Myrbeck
Fina formuleringar!
2014-10-23

  louisegirl
Varmt, fint och längtansfullt, skrivet!
2014-10-23

    ej medlem längre
Änglar finns!
2014-10-23

    ej medlem längre
Alla vill vi nog ha en ängel vid vår sida, och den dagen då hon står där är det nått vi aldrig släpper.
2014-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint skrivet i sensuella toner!
2014-10-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Tror många vill ha en ängel i rummet.
2014-10-23

  Tobias Haglund
Fina ord! (Ingen kan det!)
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin