Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frön och himlaspel


Som skopade alltet en handfull av våra sinnen. Förvandlade dem till glas i många färger och lät solen bryta deras isolering. Så var morgonen bland mull, berg och sten. Sinnlighet och galenskap spritt lika. Och med hatten i handen står trädgårdsmästaren i tankar över detta himlaspel. Inte klokare än förr bara med nya frön i sina fickor.

(Note to self: prokuratorn saknas)

 




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 336 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-23 11:19



Bookmark and Share


  Nanna X
det känns så demokratiskt liksom: att mull, sten, mångfärgat glas, sinnlighet och galenskap har lika värde. helfint!
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP