Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ger mig hän och låter mig


Släppa taget



Blundar

känner livet
uti mina fingertoppar

Låter dem dansa över huden

Elden som aldrig falnar
brinner inom mig

Vibrerar

släpper taget och ger mig hän
endast ett leende

sprider sig på mina


läppar..



Helena 2014-10-23














Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 551 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-23 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hängiven text, en energi tycks stråla ut från dina ord. Man kan undra om de också är riktade till någon person?
2019-02-05

  Lars Hedlin
En mycket fin och bra text!
2014-10-24

    ej medlem längre
Lust, glädje och frihetslängtan..fint fångat
2014-10-24

  anits VIP
Så fint och känslosamt skrivet!
2014-10-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-23

    J. Herward
Elden som renar, in i den och ut ur den kommer du ånyo.
2014-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla...något man borde unna sej lite oftare...
2014-10-23

    ej medlem längre
Tycker om denna!
2014-10-23

  stig wikman
Sååååååååååååååå
Vackert , Helena .

KRAM-PUSS-
TILLDEJ.
2014-10-23

    Birgersdotter VIP
Levande ...
2014-10-23

    ej medlem längre
Du skriver så innerligt och vackert
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW