Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spånlockar




skålen


gavs
ur





kristallbergshänder




prisma
prisma

skimra dagens färder





rena sotade
takens inreåsar





skålen målar
med solpenslar taken


in i regnbågsfärder






vid elden
i skogshuset
sitter han


täljer med silverblad
i hand


skeden
sleven
till mildgröten


kvinnan kokar


mildgröten att läggas på såren
livsslag givit




runt fötter hans
ringlar träds
lockar

spånor
i lyssnandering

ögon
vidgade
rosenbladstuvor


här i stugan
är gott att leva



så andas eld
jordat golv
timmer
tak




vallare
vallare


vallar vind




nyfiken dansar vinden
in

över marker

in
i


bäcken

fjällbäckens porlande sånger




vallare
vallare

lutar sig till bergsstam



såväl
nåväl



dansa min vän




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-23 18:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint Speciellt ;
(nyfiken dansar vinden in över marker
in i bäcken )
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser