Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


REGNET

 

det är sent

en bit efter midnatt

jag borde gå och lägga mig

känner mig inte sömnig än

det kan bero på

att jag sov en stund på eftermiddagen

det är mörkt ute

hör hur regnet slår mot fönstren

skönt att det är regn

och inte snö

några snöflingor

kom det under dagen

skönt det inte var så mycket

så den stannade kvar

kommer det att regna hela natten

blir det stora vattenpölar

som har svårt att hinna

rinna undan

det är morgondagens bekymmer

dags för mig att logga ut

lägga mig i sängen

lyssna till hur regnet slår mot fönstret

 

 

anits 24 oktober 2014

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-24 00:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här hade vi en smula snöblandat en dag.
Jag är glad så länge vi slipper snön.
Apropå regn, så är grundvattennivån för låg här i Gävle med omnejd, så vi uppmanas spara på vattnet.
2014-10-25

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-10-24

  Fem hjärtan VIP
Ja nu är höstrusket här på riktigt.. !
2014-10-24

  ULJO
Ja nu är hösten här både vacker och besvärlig
2014-10-24

  Lars Hedlin
JA bra där vännen!
2014-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker det sövande att ligga och lyssna på regnet...
2014-10-24

  HelenaW
Ja, nu är hösten här på riktigt och vintern står och knackar på..
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP