Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klär på mig huden

Klär på mig huden varje morgon
Som en ärrad sköld för skydd
Jag var fjorton, kanske femton
Du var finare än jag

Samma visa varje dag, samma toner, hårda tag

Den hjälper mot ditt regn
Men när ditt välbehag




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 320 gånger
Publicerad 2014-10-24 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall