Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från google!


Tar oss ett dopp och skiner smått!

Stolt jag slår en volt och plötsligt så står du bara där

Perfekt balans precis som en vacker dans

Solen går upp någon annan stans när den går ner

 

Sen går vi ner och fuktar våra kroppar

Tar oss ett dopp och skiner smått

Vi är som vinden som sveper omkring

 

Vi är som solens heta värme tillsammans

Din kropp gör mig vild utav åtrå stunden visar vår varma eufori

Vi kommer att dela allt det andra anser vara förbjudet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 299 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-24 17:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat!
2014-10-30

  Lindha W Gustavsson
Ömt och omtänksamt
2014-10-26

  Teresia Ridell
Ett innerligt två, som inget annat råder på. Ljuvt, starkt och vackert !
2014-10-26

  Tobias Haglund
Fint ordat!
2014-10-25

  Angel of love
Så vackert text, gillas.
2014-10-24

  Maiah VIP
Vackert
2014-10-24

  Maiah VIP
Vackert
2014-10-24

  Fem hjärtan VIP
Vackra ljuvligheter vid stranden!
2014-10-24

  louisegirl
Underbart, mjukt och vackert..
2014-10-24

  Eliza-69
Vackert så härligt..den spar jag ;)
2014-10-24

    ej medlem längre
Härligt med ett dopp!
2014-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Härlig kväll på stranden!
2014-10-24

    AgnesKenshin
haha, så underbart!
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin