Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Låt mig värma din frusna själ!

Låt mig värma din frusna själ

Låt mig göra din längtan hel

 

Jag vill ge dig ny inspiration

Och visa att verkligheten kan bli sagolik

 

En klunk av lycka, ett glas av nektar

Vi kan göra som vi vill i vår egna stund

 

 Kom ta mig i handen så går vi ner till stranden

Inga ord vi står bara där du och jag

 

Vi vågar lämna land

Och snart får vi se en ny horisont

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 601 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-10-24 17:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint om kärlek!
2014-10-30

    Dan Myrbeck
Mycket fin!
2014-10-27

    prima donna
Fint!
2014-10-26

    ej medlem längre
Ljuvligt fin.
2014-10-26

  Lindha W Gustavsson
En mycket vacker dikt som kan både betyda kärlek men även innerlig vänskap.
2014-10-26

  Teresia Ridell
Mjukt, rofyllt med en skön styrka. Näst sista stycket ger mig en särdeles skön känsla att läsa.
Kram
2014-10-26

  Connie
Ljuvlig skönt att få känna en hand i sin!
2014-10-26

  Lena Själsöga Keijser
mycket fint
ömhet andas din stämma
2014-10-25

    ej medlem längre
Fortsätt stråla.
2014-10-25

  bittemi VIP
Värme och skön känsla av frihet i denna fina
2014-10-25

  Anya VIP
Får mig att tänka på tropiska stränder och jag blir så sugen. Måste fortsätta googla på Maldiverna.
2014-10-25

  Carina Bendix
Åh, vad fint, varmt och uppmuntrande. Man fylls av en trygg känsla. :)
2014-10-25

  Angel of love
Härligt vacker text, efter en sån här regnig och grå dag.
2014-10-24

  aol
Underbart och så berörande ömt skaldat grep tag tack,
2014-10-24

  Ingrid Trolle
Mycket ömt och
skönt avspänt
med en utsträckt
hand
2014-10-24

  Tobias Haglund
Mycket fint!
2014-10-24

  Fem hjärtan VIP
Ljuvliga är dina ord!
2014-10-24

  louisegirl
Ljuvligt skrivet vännen!
2014-10-24

  Eliza-69
Underbara rader
2014-10-24

  ULJO
briljant
2014-10-24

  Heikki Hellman
Uppmuntrande ord, sträck ut din hand och ta i handen …..
2014-10-24

  Heikki Hellman
Uppmuntrande or, sträck ut din hand!
2014-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Våga för att vinna...mycket fint...
2014-10-24

    ej medlem längre
Underbara ord!
2014-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Fastnade speciellt för de sista två raderna.
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin