Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strandring





stövlarna bär spår
av markernas rörelse


vad spår du
i räfflornas djup





väder
vind

i

dåvarandes
kommande






se






dagen lyfter täcket av sömnen
lyfter ansiktsslöjan




betårad synes
ovalen


blicka in i
skogen


genom vindsgluggens
mosaikglas





ser





regnknottrade stränder

bugande pilar





sälgpipan
ljuder med


regnfingrars
lek




andas

andas mjukt





vind i vindalle


nätta fötter
trippar upp




ut
ur


dimman




dansar i tindrande
regnknottrad
strandring




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 182 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-24 19:56



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mjuknande!
2014-10-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
så fin,
"dansar i tindrande
regn knottrad
strandring"
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser