Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regntoner

_________________

Andas regntoner

sorgtimmar

försöker få ihop

livets pussel

 

Ett försök att längta

som ger en kort tids ro

En önskan om mera

men saker går så sakta

för mig idag

medans allt runtom snurrar

så fort

 

Färgerna avlöser varandra

Blandar sig med

mitt inre kaos

men regntonerna

renar sorgtimmarna

            läker långsamt min smärta          

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-10-25 03:52



Bookmark and Share


  Connie
Vackert och djup berörande. Fint konstnärligt utformad!
2014-10-29

  Peter G VIP
Verkligen vackert med både vemod och hopp!
livets pussel kan verkligen vara tufft att försöka få ihop...
2014-10-26

    Jim Friberg VIP
Läk, lilla soldat.
2014-10-26

  Lars Hedlin
Verkligen bra där! Gillar denna text!
2014-10-26

  Maria Sundelin VIP
Bra effekt
Kramar
2014-10-26

  aol
Hjulen snurrar allt fortare mot kaos, bra skaldat,
2014-10-25

    ej medlem längre
Å så snyggt!! I både innehåll, färg o form.
En liten pärla!
2014-10-25

  Änglaögon
Vackert poetat.
2014-10-25

  Popangelov VIP
Lågmält vackert, gillar färgskiftningarna i just denna text.
2014-10-25

    ej medlem längre
Världen är ju också kaos i dag, verkar inte bli bättre heller...
Tycker om sista versen "regntonerna renar sorgtimmarna..."
låter som det går åt rätt håll då...
2014-10-25

  ULJO
Djupt berörande denna text som skapar lite gåshud när den landar
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP