Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid för den spaning som flytt...


Få agendan ur vagnen

Hon planerade
att en gång
leva i nuet.

Någon gång i framtiden.

Men för tillfället
hade hon för mycket att göra
för att kunna unna sig
den lyxen.

Det fick räcka
med några glas rödvin
på fredagskvällens after work
tillsammans med "tjejgänget".

Stenugnsbakat levainbröd
var också ett måste.
Och grottlagrad engelsk cheddar.
Dock sparsmakat.

Gudrun Sjödén-kläder 
i medelålders jordfärger.
Odd Molly-koftor
med käcka texter.

Nuet fick vänta
till bättre tider.

"Får kolla agendan..."




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-25 09:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Applåderna måtte smattra längs blecket likt ett stilla vårregn.
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP