Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tredje pajade dammsugaren på tjugo år


Vardagsdrama

Dammråttorna gaddade ihop sig
häromveckan
och kortslöt illvilligt dammsugaren.
En kulblixt detonerade
runt motorn
och en omisskännlig odör
av brända kablar
spred sig upp
till andra våningen.

Elektriker tillkallades.
En huvudsäkring hade gått.

Det grå gänget fnittrade högmodigt
under köksbordet och i vrårna:
"Vi vann till slut!"

Redan nästa dag var dock deras diktatur nedkämpad.
Den akustiska kvasten gjorde processen kort.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-25 09:12



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
vilken rolig text! få mig att tänka på barnboken Ludde Lump. detta skulle kunna vara vuxna varianten... :)
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP