Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgjord

Och så drog du fingrarna
genom ditt hår,
fingrar av plast
Och så la du huvudet på sned,
som en sällsam fe
Och så for du till havet i en kartong,
för att få medaljong
Din märkliga karriär




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-25 12:58



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En text som fångar mig. Fick mig att börja se bilder och att fundera. Riktigt bra tycker jag!
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP