Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

driver





driver vind


driver hav





plogen vilar i hans händer


fötter bara
marker svarar





han plogar
han sår





till vinterides eldbladsdrömmar





driver
hav

driver vind

in




han följer
plogens
svar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 180 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-25 18:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Skön känsla från en svunnen tid känns det som.
2014-11-04

  Lars Hedlin
Sakta varmt varsamt!
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser