Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkklocksstjärnor








Det du ser
ser du
det du hör
hör du

Precis allt tar vi in
och sväljer
och släpper
och lämnar
bakom oss

Inga drömmar
de om natten
har något
att berätta

Om jag någonsin
kunde få se
om jag någonsin
kunde få höra

Allt bara flimrar
av reklam och ständiga krav
vill bara öppna himlen
och sväva fri

Hon tänder stearin och släcker ned
hon är så ensam
att hon hör båtarna borta i hamnen
gnida sej mot varandra


Hjärtans revolution
att möta oss själva
en gång
en endaste gång
och ställa just
den frågan
som är så svår




Prosa av Lars Gullberg
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-25 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg